Eerste elftal

In beeld: Dit was de mooiste goal en de mooiste redding van FC Twente

In beeld: Dit was de mooiste goal en de mooiste redding van FC Twente

Twee weken geleden sloot FC Twente het seizoen 2022-2023 af met een overwinning op Sparta Rotterdam. Daarmee plaatsten de Tukkers zich voor de tweede voorronde van de Conference League. FC Twente kan terugkijken op een mooi seizoen, waarin het spel voornamelijk in de thuiswedstrijden geweldig was.

FC Twente maakte tijdens afgelopen seizoen dan ook een aantal prachtige goals. ESPN moest er echter één benoemen tot de allermooiste van het seizoen. Deze eer is gegaan naar de 2-0 van Virgil Misidjan tegen NEC Nijmegen, die vooral zo mooi was vanwege de geweldige assist van Václav Cerny. De rechtsbuiten bediende Misidjan met een fantastisch pass met buitenkant voet.

Daarnaast maakte ESPN een video van de mooiste redding van elke club van het seizoen. De mooiste redding van Lars Unnerstall is toch ook wel een hele mooie. Hij houdt een schot van Quinten Timber op bezoek bij Feyenoord op fenomenale wijze tegen. Bekijk de goal van Misidjan en de redding van Unnerstall in onderstaande video's.

Goal Misidjan (2:43) + prachtige foto van assist

In beeld: Dit was de mooiste goal en de mooiste redding van FC Twente

Redding Unnerstall (1:42)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties