Eerste elftal

In beeld: FC Twente terug op trainingsveld in aanloop naar Ajax-thuis

In beeld: FC Twente terug op trainingsveld in aanloop naar Ajax-thuis

FC Twente is dinsdag begonnen met de voorbereidingen op het tweede blok van het seizoen. Na een korte periode van vrijheid tijdens de interlandperiode wordt er weer hard gewerkt om het seizoen een goed vervolg te geven. Dat gaat de ploeg van trainer Joseph Oosting in eerste instantie doen tegen Ajax. De Amsterdammers komen zondag om 14:30 uur op bezoek in De Grolsch Veste.

Internationals Manfred Ugalde en Youri Regeer waren nog niet aanwezig bij de training en ook Younes Taha en Alfons Sampsted zijn niet op de trainingsfoto's te spotten. Wellicht dat zij er wel waren, maar niet op de naar buiten gebrachte foto's staan. Als ze er niet waren, zullen ze binnenkort terugkeren. Michal Sadílek was er dinsdag al weer van interlandverplichtingen met Tsjechië. Mees Hilgers is weer teruggekeerd van een blessure, Gijs Smal en Joshua Brenet zijn nog altijd geblesseerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties