Eerste elftal

Invalbeurt Ünüvar wekt irritatie: "Schuim op mijn mond"

Invalbeurt Ünüvar wekt irritatie: "Schuim op mijn mond"

Naci Ünüvar moet het bij FC Twente dit seizoen hebben van de invalbeurten. Nog geen enkele keer startte de twintigjarige Turk in de basis bij de Tukkers. Zondag mocht Ünüvar invallen tegen Ajax, de club van wie hij wordt geleend. De linksbuiten viel niet goed in, tot irritatie van clubwatcher Tijmen van Wissing. Hij ergerde zich aan de hele houding van Ünüvar.

"Daar krijg ik altijd helemaal de bibbers van, als mensen niet de urgentie voelen van hoeveel het staat", zegt Tijmen van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. "Die wil het dan in de Johan Cruijff ArenA even laten zien met een paar van die schijnbeweginkjes. Ik zou het schuim op mijn mond hebben als ik op de bank zat. Je moet daar dan gewoon niet de artiest gaan uithangen."

Ünüvar is tot het einde van het seizoen geleend van Ajax. FC Twente weet nog niet of het de sierlijke aanvaller nog een jaar wil huren of eventueel zelfs definitief wil overnemen. Jan Streuer liet zondag weten dat daarover wel discussie is binnenskamers, maar dat er nog geen besluit is. Als Ünüvar bij FC Twente blijft, is dat op basis van zijn potentie. Echt veel heeft hij dit seizoen namelijk niet laten zien. Niet voor niets kwam hij nog tot geen enkele basisplaats.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties