Eerste elftal

Invaller Holla ambitieus: "Daar hoop ik dit jaar overheen te gaan"

Invaller Holla ambitieus: "Daar hoop ik dit jaar overheen te gaan"

Met een schitterende vrije trap zorgde invaller Danny Holla vrijdagavond voor de 2-1 tegen Heracles Almelo. Doordat Heracles niet meer wist te scoren werd de 29-jarige routinier matchwinner. Holla zelf dacht bij het neerleggen van de bal dat hij wel eens kon scoren.

[google]"Voor mijn gevoel lag ie op de goede plek en ik had wel het gevoel, dat als ie over de muur ging, dan kon ie er wel eens ingaan en dat gebeurde", vertelt de van PEC Zwolle overgekomen middenvelder tegenover RTV Oost.

Met Holla beschikt FC Twente over een vrijetrappenspecialist en dat is iets wat de ploeg goed kan gebruiken. "Dat is natuurlijk wel een wapen. Vorig jaar heb ik drie vrije trappen gescoord bij Zwolle en daar hoop ik dit jaar overheen te gaan", is de middenvelder ambitieus. "Dat zijn wel momenten in een wedstrijd die het team kunnen helpen. En dat zag je ook vandaag", besluit hij.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties