Eerste elftal

Invallers imponeren supporters: Wie moet Oosting de kans geven vanaf de start?

Invallers imponeren supporters: Wie moet Oosting de kans geven vanaf de start?

Joseph Oosting heeft als trainer van FC Twente elke week weer veel keuzes te maken wat betreft de opstelling. De trainer maakt lang niet altijd dezelfde beslissingen: na de winterstop speelde FC Twente nog niet twee keer met dezelfde opstelling. Zaterdag tegen RKC Waalwijk koos Oosting voor een opstelling die uiteindelijk matig presteerde, terwijl de invallers zich nadrukkelijke toonden.

De supporters zijn niet zo onder de indruk van de prestaties van de basisspelers tegen RKC. Sem Steijn (5,9), Mathias Kjolo (6,3), Daan Rots (6,1), Ricky van Wolfswinkel (7,3) en Michel Vlap (5,8) scoorden allemaal een lager cijfer dan hun vervangers Naci Ünüvar (7,5), Carel Eiting (6,9), Younes Taha (7,1), Myron Boadu (8,6, Man of the Match) en Youri Regeer (6,8).

Steijn, Van Wolfswinkel en Rots zullen de komende tijd nog wel blijven staan. Steijn is de topscorer en is levensgevaarlijk, Van Wolfswinkel speelde prima tegen RKC en heeft met Boadu een concurrent die nog niet helemaal fit is. De positie van Rots staat niet ter discussie, zo gaf Oosting laatst al aan.

Voor Boadu geldt dat hij nog fitter moet worden, maar de rest van de invallers hebben nadrukkelijk op de deur geklopt in de strijd om een basisplaats. Voor Oosting zijn er weer een aantal keuzes te maken voor de uitwedstrijd tegen Excelsior van zaterdag 18:45 uur. Daarbij zal hij met name kijken naar de posities van Kjolo en Vlap, waar een aantal spelers op een basisplaats azen. Wie moet Oosting de kans geven? Laat het weten in onderstaande polls en verklaar nader in de reacties.

Poll

Wie moet naast Sadílek op het middenveld?

Poll

Wie moet op linksbuiten?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties