Eerste elftal

Jaarkaarthouders opgelet: Raak je plek in de Grolsch Veste niet kwijt!

Jaarkaarthouders opgelet: Raak je plek in de Grolsch Veste niet kwijt!

Een belangrijk bericht voor alle seizoenkaarthouders die hun jaarkaart nog niet hebben verlengd. Vandaag is namelijk alweer de laatste dag van de verlengperiode voor het nieuwe seizoen 2023-2024. Heb je aan het einde van vandaag je jaarkaart niet verlengd, dan ben je je plek in de Grolsch Veste definitief kwijt en kom je door de grote vraag ook niet snel meer in aanmerking voor een nieuwe.

De niet verkochte seizoenkaarten gaan dinsdag 16 en woensdag 17 mei mee in de verhuisperiode. Tijdens deze twee dagen kunnen huidige seizoenkaarthouders een nieuwe plek uitkiezen binnen de Grolsch Veste. De kaarten die dan nog over zijn gaan op dinsdag 23 mei in de verkoop. Dan is het de beurt aan de supporters die op de wachtlijst staan. Op die lijst staan inmiddels meer dan 3.000 fans.

Vanochtend maakte FC Twente bekend dat er inmiddels meer dan 21.500 van de 22.500 verkochte jaarkaarten zijn verlengd. Dit houdt in dat ook dit jaar alle jaarkaarten zullen worden verkocht. De overige 7.500 plekken zijn gereserveerd voor sponsoren, losse kaartverkoop en het uitvak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties