Eerste elftal

Jans blikt vooruit: "Zo vliegen wij Ajax aan"

Jans blikt vooruit: "Zo vliegen wij Ajax aan"

FC Twente staat zondag tegenover de nummer drie van de eredivisie in de laatste wedstrijd van de competitie. Ajax komt dit seizoen voor de tweede keer op bezoek in Enschede. Eerder speelde de Tukkers in de beker tegen de Amsterdammers, waar met 0-1 werd verloren. Dit was tevens de enige verloren thuiswedstrijd dit seizoen.

"Thuis tegen Ajax is een heerlijk affiche, uitverkocht stadion en we zijn in vorm. Als je de play-offs bekijkt, wil je daar gewoon met een lekkere laatste competitiewedstrijd ingaan", begint Jans bij 1Twente. "Zo vliegen wij Ajax aan."

Jans geeft aan dat er voor de Tukkers nog genoeg is om voor te spelen. "Wij spelen natuurlijk wel voor een ongeslagen seizoen en een record aantal punten in thuiswedstrijden. We hebben ook de minste goals tegen in de eredivisie."

Wat verwacht Jans van Ajax? "Vorige week hebben ze een hele aardige wedstrijd tegen FC Utrecht gespeeld en die nemen zij ook weer mee. Toen stond Bergwijn voor het eerst op 10, die voelde zich daar prettig. Maar ze hebben ook wel mindere fases gehad. Ze kunnen wel tweede worden, maar dan moeten ze ons verslaan. We gaan het zien, omdat we zelf willen winnen", besluit Jans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties