Eerste elftal

Jans doet oproep aan alle Twente-supporters

Jans doet oproep aan alle Twente-supporters

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen staat zondag op het programma. De Tukkers spelen thuis tegen Ajax. Voor Wout Brama is het ook een speciale dag. Hij besloot te stoppen als voetballer en daarom speelt hij aankomende zondag zijn laatste competitiewedstrijd wedstrijd. Jans doet een oproep aan alle supporters van FC Twente.

"Elke seconde dat Brama er nog in komt, moeten we ook helemaal losgaan, vind ik." De oefenmeester was enigszins verrast door zijn besluit. "Als je met je verstand terug gaat, is dit een hele logische beslissing. Maar ik ken hem al zo lang, ik heb altijd alles bij hem gelaten. Hij is nu al een paar weken weer fit, daar geniet hij zo van. Maar ja, het is zover, de kogel is door de kerk", aldus Jans.

"We kunnen Wout er ook gewoon inzetten, hoor. Hij kan nog wel wat", stelt Jans. "Of hij dat negentig minuten op het hoogste niveau kan volhouden, dat betwijfel ik omdat hij daarvoor wat weinig wedstrijden heeft gespeeld. Maar het is nog steeds een geweldige speler en hij heeft een geweldige carrière gehad", besluit de oefenmeester.

Wout Brama speelde maar liefst 303 wedstrijden in alle competities voor het eerste elftal van FC Twente. Hij begon in Enschede in 1999 en het eindigde tijdelijk in 2014, toen hij naar PEC Zwolle vertrok. Na FC Utrecht en de Australische club Central Coast Mariners, keerde hij in 2018 weer terug. Brama wil in de toekomst verbonden blijven aan de club uit Enschede.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties