Eerste elftal

Jans gooit Brenet uit de selectie: Rechtsback disciplinair geschorst

Jans gooit Brenet uit de selectie: Rechtsback disciplinair geschorst

Ron Jans zei zondag dat hij misschien in gin grijpen. Het bleef niet bij een dreigement, want de trainer heeft besloten om Brenet uit de selectie te zetten voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Dit meldt clubwatcher Tijmen van Wissing. Dit houdt in dat Sampsted tegen sc Heerenveen zal starten als rechtsback. Hij trainde daarom de afgelopen dagen apart van de groep. Daarnaast heeft Jans nog meer kopzorgen.

Virgil Misidjan is ziek en waarschijnlijk niet inzetbaar. Salah-Eddine was ook ziek, maar trainde vrijdag wel weer mee. Bekeken moet worden of hij fit genoeg is om te starten. Op het middenveld heeft Jans al de nodige problemen omdat Zerrouki is geschorst en Sadílek, Kjolo en Brama geblesseerd zijn. Ook Daan Rots is niet inzetbaar. De aanvaller liep vorige week al tegen een blessure aan. Mocht Misidjan niet op tijd fit zijn dan is de kans groot dat Cleonise zich weer eens mag bewijzen.

De wedstrijd FC Twente - sc Heerenveen wordt zaterdag afgetrapt om 21:00 uur. Dennis Higler is aan gesteld om de wedstrijd in goede banen te leiden. Onder hem verloor FC Twente al iets meer dan zes jaar niet meer in de Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties