Eerste elftal

Jans heeft genoten van voetbalgevecht in de Grolsch Veste

Jans heeft genoten van voetbalgevecht in de Grolsch Veste

Ron Jans kan leven met een gelijkspel tegen Feyenoord. Dit liet hij na afloop van de met 1-1 gelijkgespeelde wedstrijd weten voor de camera van ESPN. "Het was zondagmorgen kwart over twaalf en meestal worden mensen dan net wakker, maar in deze wedstrijd was iedereen wakker", aldus de oefenmeester van FC Twente.

"Het was zo intens. Ik vond dat wij iets meer probeerden onder de druk van Feyenoord uit te voetballen, zij speelden wat sneller de lange bal. In de tweede bal vond ik Feyenoord ook wat beter eigenlijk, maar de hele wedstrijd ademde een voetbalgevecht uit. We hadden allebei kunnen winnen. Ik heb genoten van deze wedstrijd en kan wel leven met dit resultaat."

"Ik denk dat wij deze competitie in de topwedstrijden bewijzen dat wij niet kleiner zijn in die wedstrijden. Alleen wij hebben te veel punten laten liggen in een aantal uitwedstrijden. Het heeft heel veel met effectiviteit te maken. Vandaag ook weer. De eerste honderd procent kans gaat er niet in en daarna kom je 1-0 achter. We hebben wel veerkracht getoond."

Wei was volgens jou de Man of the Match? Laat het ons hieronder weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties