Eerste elftal

Jans over laatste wedstrijd Brama: "Sommige dingen moeten gewoon zo zijn"

Jans over laatste wedstrijd Brama: "Sommige dingen moeten gewoon zo zijn"

Wout Brama heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Twente gespeeld. Hij heeft alle prijzen gewonnen in Nederland. Hij keerde zelfs nog terug vanuit Australië om Twente kampioen te maken in de Keuken Kampioen Divisie. Maar nu zit zijn carrière er toch echt op. Wout Brama stond in de finale van de play-offs tegen Sparta Rotterdam in de basis, iets wat hij in de weken daarvoor nooit had verwacht.

"Ik had dat in aanloop naar de wedstrijd tegen Sparta nooit verwacht. Voor de wedstrijd van donderdag wist ik dat Zerrouki en Sadílek op scherp stonden, en Michal pakte toen geel. Na de wedstrijd liep Ron direct naar me toe en zei "En? Zondag hé?" aldus Brama in gesprek met 1 Twente Enschede

"Vrijdagochtend kwam die bij me en liepen we naar zijn kantoor en ik moest al lachen. Ron vroeg waarom ik zo moest lachen, maar dat kwam omdat ik het gevoel had dat hij me op ging stellen" vertelde Brama.

"Sommige dingen in het voetbal moeten gewoon zo zijn, en dit is er een van. Je gaat starten." vertelde Jans tegen Brama in aanloop naar de finale wedstrijd in de play-offs om een Europees ticket. "Het is prachtig dat je in zo'n laatste wedstrijd in de basis mag starten. En dan ook nog eens om Europees voetbal. Dit is een mooier afscheid dan maar twee minuten invallen voor de vorm" sloot Brama het interview af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties