Eerste elftal

Jans verklaart keuze voor Ugalde in plaats van Van Wolfswinkel

Jans verklaart keuze voor Ugalde in plaats van Van Wolfswinkel

Trainer Ron Jans heeft voor het eerst spits Ricky van Wolfswinkel gepasseerd. Hij speelt de laatste tijd niet goed. Manfred Ugalde pakte vorige week bij zijn invalbeurt tegen sc Heerenveen zijn kans door goed te spelen en te scoren. Dat wordt beloond met een basisplaats. Tegenover ESPN legt Jans zijn keuze uit.

"Ik zie gewoon dat hij na wedstrijden en ook bij trainingen kleine klachtjes en geen energie heeft", vertelt Jans. "Daartegenover staat ook dat Ugalde zo veel energie inlevert bij trainingen en invalbeurten. Dus we draaien het een keer om."

"Ugalde is een geweldige jongen om mee te werken. Hij heeft ook heel veel respect voor Ricky. Dat is andersom ook zo trouwens. Ricky heeft altijd wel geleverd, maar heeft ook een hele moeilijke periode gehad. Het is ook mooi dat Ricky het mooi vindt voor Manfred dat hij start", besluit de oefenmeester, die ook aangeeft dat Van Wolfswinkel normaalgesproken wel zijn vaste spits blijft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties