Eerste elftal

Jans verwacht intense wedstrijd tegen Feyenoord: "Zeker met ons publiek erachter"

Jans verwacht intense wedstrijd tegen Feyenoord: "Zeker met ons publiek erachter"

FC Twente-trainer Ron Jans is positief gestemd in aanloop naar de topper FC Twente - Feyenoord. De ploeg weet wat het te doen staat om in de race te blijven om de bovenste plekken en dat is winnen. Bij winst verkleint FC Twente het gat met koploper Feyenoord tot drie punten. De wedstrijd is de perfecte mogelijkheid om revanche te nemen na afgelopen woensdag.

Toen speelde FC Twente onnodig gelijk bij Vitesse. De Tukkers waren het eerste half uur oppermachtig, maar kwam na een voorsprong vlak voor rust knullig weer op 1-1. Na rust scoorde Vitesse zelf de 2-1, maar deze werd teniet gedaan door een schitterende goal van Cerny. In blessuretijd werd de winnende treffer van Van Wolfswinkel afgekeurd na ingrijpen van de VAR. Nog steeds is niet duidelijk of dit terecht was of niet.

Tegen Feyenoord moet er in ieder geval een tandje bij. "Het niveau dat we haalden, was niet genoeg. Tegen Feyenoord moet dat beter. We moeten kritisch kijken naar de dingen waar we invloed op hebben. Ik denk dat we ons kunnen meten met Feyenoord en dat willen we zondag laten zien."

De eerste wedstrijd in de Kuip werd met 2-0 verloren, maar toen speelde FC Twente door een makkelijk gegeven rode kaart aan Cerny een volledige helft met tien man. "In die wedstrijd kregen we voor rust ook onze mogelijkheden. De rode kaart vlak voor rust was beslissend. Feyenoord is een ploeg die niet zo makkelijk te verslaan is, maar het kan wel. Wedstrijden tegen Feyenoord zijn de laatste jaren altijd spannend geweest. Ik denk dat het zondag een heel mooie, intense wedstrijd kan gaan worden. Ik verheug me erop, zeker met ons publiek erachter."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties