Eerste elftal

Jans ziet overstap naar Ajax niet gebeuren

Jans ziet overstap naar Ajax niet gebeuren

Na dit seizoen stopt trainer Ron Jans als hoofdtrainer van FC Twente. Na drie seizoenen houdt de 64-jarige oefenmeester het voor gezien in Enschede. Natuurlijk steken ook allerlei geruchten de kop op over een nieuwe club voor Jans. Hij wordt zelfs in verband gebracht met Ajax en PSV, waar onervaren trainers John Heitinga en Ruud van Nistelrooij komend seizoen geen hoofdtrainer meer zijn.

Karim El Ahmadi denkt dat Jans wel een goede trainer zou zijn voor Ajax. Wat denkt de trainer als hij dit hoort? "Leuk", antwoordt hij kort voor de camera van Vandaag Inside. "Ajax heeft zich niet gemeld. Het is wel een blijk van waardering. Tien jaar geleden denk je: o, zou het echt gebeuren? Maar dat heb ik nu niet. Het is wel een blijk van waardering, maar het zal hem niet worden, denk ik", besluit de oefenmeester.

Jans doet heeft het de afgelopen drie jaar fantastisch gedaan bij FC Twente. Hij werd achtereenvolgens tiende, vierde en vijfde in de competitie. Door deze knappe prestaties wordt hij natuurlijk in verband gebracht met clubs die op zoek zijn naar nieuwe trainers, zoals Ajax, PSV en FC Emmen. Jans wil echter het liefst eerst even wat rust nemen, maar sluit een nieuwe club in de toekomst niet uit. FC Emmen zal het in ieder geval niet worden.

Poll

Zou Jans een goede trainer zijn voor Ajax?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties