Eerste elftal

Jensen twijfelgeval na vervelende schop: "Hij heeft er behoorlijk last van"

Jensen twijfelgeval na vervelende schop: "Hij heeft er behoorlijk last van"

Er bestonden al twijfels over het meespelen van Tom Boere tegen Sparta Rotterdam, maar trainer René Hake heeft er nog een zorg bijgekregen. De kans bestaat dat Fredrik Jensen ook niet meespeelt tegen de Rotterdammers. De Finse middenvelder is met een blessure teruggekeerd van de interlandbreak.

"Fredrik heeft een schop op de kuit gehad, waar hij behoorlijk last van heeft. Vandaag heeft hij niet getraind en zijn meespelen is onzeker”, aldus René Hake in gesprek met De Telegraaf.

De oefenmeester van FC Twente neemt pas op het laatste moment een beslissing over Boere. "Tom heeft gedeeltelijk meegetraind. We zullen de reactie af moeten wachten en ook moeten inschatten wat verstandig is in zijn situatie. Ook gezien de ondergrond. De vraag is hoeveel risico je moet nemen”, vervolgt Hake.

Naast de twijfelgevallen Boere en Jensen kan Hake zondag in Rotterdam sowieso niet beschikken over Cristian Cuevas. "Het laatste wat ik ervan heb gehoord, is dat maandag de bevestiging van zijn visum volgt en dan komt hij zo snel mogelijk naar Nederland”, besluit Hake.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties