Eerste elftal

Juichende Van Nistelrooij gespot in de Grolsch Veste en dit is waarom

Juichende Van Nistelrooij gespot in de Grolsch Veste en dit is waarom

Zoals wel vaker dit seizoen nam Maurice Steijn plaats in de Grolsch Veste om naar een wedstrijd te kijken van zijn zoon Sem. De man die naast hem zat was een meer opvallende verschijning. Niemand minder dan Ruud van Nistelrooij, oud-speler van onder andere Manchester United en Real Madrid, was aanwezig om de verrichtingen van FC Twente en met name die van Sem Steijn te bekijken. Na afloop van de wedstrijd verklapte Sem Steijn waarom.

"Dat is wel gaaf om te vertellen: ik ben twee keer met hem het veld op geweest om aan mijn trap te werken", vertelt de man van de hattrick voor de camera van ESPN. "Het is heel gaaf dat hij er was - dat wist ik niet - en dat ik dan drie keer scoor." Steijn is dankbaar dat de oud-trainer van PSV tijd voor hem vrij heeft gemaakt. "Als je van iemand wat kan leren, is het van Ruud. Het was heel leerzaam en daar ben ik heel blij mee."

Wat ze precies hebben geoefend? "We schoten niet eens zoveel ballen, maar we keken meer wat ik doe met welke bal. Welke hoek creëer je voor de keeper en in welke hoek sta je zelf achter de bal?", besluit Steijn, die na zondag met 17 doelpunten alleen de clubtopscorer is van FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties