Eerste elftal

Kaartinformatie voor uitwedstrijden tegen Vitesse, FC Groningen en PSV

Kaartinformatie voor uitwedstrijden tegen Vitesse, FC Groningen en PSV

FC Twente heeft de informatie voor de kaartverkoop voor drie uitwedstrijden bekendgemaakt. Het betreft de duels tegen Vitesse, FC Groningen en PSV. Daarvoor speelt FC Twente nog een uitwedstrijd tegen Ajax. Voor deze wedstrijd zijn echter geen kaarten meer beschikbaar. Het uitvak was binnen tien minuten uitverkocht.

Vitesse-uit

Voor de uitwedstrijd tegen Vitesse in het GelreDome geldt er een verplichte buscombi (vertrektijd volgt later). Er zijn 1.000 tickets beschikbaar voor de wedstrijd en de kaartverkoop gaat op woensdag 11 januari om 13:00 uur van start. De prijs voor een kaartje inclusief vervoer is 32,50 euro, waarbij leden van supportersverenigingen 2,50 euro korting krijgen.

FC Groningen-uit

Voor het duel tegen FC Groningen in de Euroborg geldt een autocombi. Voor deze wedstrijd zijn 1.100 tickets beschikbaar. De kaartverkoop gaat op maandag 23 januari om 13:00 uur van start. Er zal omgewisseld moeten worden bij verzorgingsplaats Smalhorst ter hoogte van Spier. De omwisseltijd volgt later. De prijs voor een kaartje is 11,50 euro, waarbij leden van supportersverenigingen 2,50 euro korting krijgen.

PSV-uit

Net als voor de wedstrijd in Arnhem geldt ook voor de wedstrijd in het Phillips Stadion in Eindhoven tegen PSV een verplichte buscombi (vertrektijd volgt later). Er zijn 1.600 tickets beschikbaar voor de wedstrijd en de kaartverkoop gaat op maandag 13 februari om 13:00 uur van start. De prijs voor een kaartje inclusief vervoer is 32,50 euro, waarbij leden van supportersverenigingen 2,50 euro korting krijgen.

Wanneer de kaartverkoop start, kun je via deze link kaarten bestellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties