Eerste elftal

Kaartverkoop aankomende thuisduels gestart, ook voor AZ-thuis nog genoeg kaarten

Kaartverkoop aankomende thuisduels gestart, ook voor AZ-thuis nog genoeg kaarten

FC Twente is dit eredivisieseizoen nog altijd ongeslagen in eigen huis. In de altijd goed gevulde en zelfs vaak uitverkochte De Grolsch Veste pakten de Tukkers dit seizoen dertig punten uit twaalf wedstrijden: negen overwinningen en drie remises. De komende drie thuiswedstrijden zijn die tegen AZ Alkmaar, SC Cambuur en Sparta Rotterdam.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen AZ, die op zondag 19 maart om 20:00 uur wordt gespeeld, was al begonnen. Er zijn nog aardig wat kaarten beschikbaar voor deze wedstrijd op de Diekmantribune en in de tweede ring.

Nu is ook de kaartverkoop voor de duels tegen SC Cambuur en Sparta Rotterdam gestart. Voor beide duels heb je geen ClubCard nodig om kaarten te bestellen. Het duel tegen Cambuur wordt op zondag 9 april (Eerste Paasdag) om 12:15 uur gespeeld, de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam is twee weken later op hetzelfde tijdstip. Lees meer kaartinformatie op deze website.

Wil je erbij zijn? Bestel kaarten door hier te klikken!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties