Eerste elftal

Kaartverkoop Nations League gestart: Zie Europese toppers spelen in onze Veste!

Kaartverkoop Nations League gestart: Zie Europese toppers spelen in onze Veste!

Vlak na het seizoen wordt De Grolsch Veste omgetoverd tot het 'FC Twente Stadion'. De UEFA neemt het stadion in juni in beslag om twee wedstrijden van de Final Four van de Nations League af te werken. De tweede wedstrijd in de halve finale tussen Spanje en Italië en de troostfinale worden in Enschede gespeeld.

Op donderdag 15 juni staat een absolute kraker op het programma in De Grolsch Veste. Het sterrenelftal van Spanje en regerend Europees kampioen Italië spelen dan tegen elkaar om 20:45. Een dag eerder nemen Nederland en Kroatië het tegen elkaar op in De Kuip. Op zondag 18 juni om 15:00 spelen de verliezers van de twee duels in Enschede tegen elkaar om derde plek.

De kaartverkoop voor beide duels is inmiddels gestart. Deze verloopt niet via FC Twente, maar via de UEFA. Via deze link kun je je inschrijven voor kaarten. Je kunt je inschrijven tot donderdag 16 maart. Daarnaast verkoopt de KNVB tickets aan haar clubkaarthouders middels loting. Informatie hierover zal snel volgen via knvb.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties