Eerste elftal

Kaartverkoop Schalke 04 - FC Twente gestart

Kaartverkoop Schalke 04 - FC Twente gestart

Op zaterdag 22 juli speelt FC Twente de laatste oefenwedstrijd voor de Conference League confrontatie tegen het Zweedse Hammerby IF. De tegenstander is dan het bevriende FC Schalke 04. Vorig seizoen kwamen de Duitsers naar Enschede, nu gaat FC Twente op bezoek in Gelsenkirchen.

De wedstrijd wordt gespeeld in de Veltins Arena, sinds 2001 de thuisbasis van de club die afgelopen seizoen degradeerde uit de Bundesliga, en begint om 13:30 uur. Inmiddels is de kaartverkoop voor deze wedstrijd gestart. Supporters die de wedstrijd willen bezoeken kunnen kaarten kopen via de website van Schalke 04.

Schalke heeft de vakken U, S1 (zitplaatsen) en V, W (staanplaatsen) beschikbaar gesteld voor de FC Twente-supporters. Kaartjes voor het zitvak kosten 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor jeugd. Een kaartje in het staanvak kost 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor de jeugd. Let op: je dient je eerst te registreren voordat je een ticket kan bestellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties