Eerste elftal

Kans op meespelen Steijn en Van Wolfswinkel toegenomen

Kans op meespelen Steijn en Van Wolfswinkel toegenomen

Sem Steijn, Ricky van Wolfswinkel en Mitchell van Bergen hebben deze week ziek op bed gelegen. Daarom werd gevreesd dat FC Twente het drietal zou moeten missen tegen Feyenoord. Steijn en Van Wolfswinkel hebben zaterdag echter weer meegetraind. Naar verwachting kunnen ze zondag minuten maken in De Kuip, al is dat wellicht niet als basisspeler.

Jeroen Kapteijns van De Telegraaf meldt op X dat de verwachting is dat Steijn en Van Wolfswinkel minuten kunnen maken. Daarbij zet hij wel de kanttekening dat Van Wolfswinkel een week griep heeft gehad, wat veel impact heeft op zijn conditie. Daardoor blijft de spits het grootste vraagteken. Over Van Bergen maakt Kapteijns niets bekend.

Vanmiddag om 14:30 uur gaat de wedstrijd in Rotterdam van start. In aanloop naar de wedstrijd beginnen wij met ons liveblog, waarin je met medesupporters kunt praten over de wedstrijd tegen Feyenoord. Daarin zal ook de opstelling bekendgemaakt worden. Kom er vanmiddag gezellig bij en deel je meningen over de wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties