Kecskeméti TE wint eerste wedstrijd van FC Riga, maar is er nog niet

FC Twente heeft een goede uitgangspositie verworven voor de return door met 1-0 te winnen van Hammarby IF. FC Twente was de bovenliggende partij en het enige dat de ploeg zichzelf mag verwijten is dat het niet meer doelpunten heeft gemaakt. Volgende week wacht de return in Stockholm en de Tukkers hebben dan aan een gelijkspel genoeg om door te gaan naar de derde voorronde van de Conference League. Lukt dit dan speelt het tegen de winnaar van Kecskeméti TE - Riga FC.

Net als FC Twente speelden ook deze twee ploegen donderdagavond tegen elkaar. De eerste wedstrijd werd gespeeld in Hongarije en werd gewonnen door de thuisploeg. Kecskeméti TE won voor eigen publiek nipt met 2-1. De Hongaren kwam in de 52e minuut op voorsprong uit een strafschop. Vlak voor tijd werd de score verdubbeld, maar een minuut later wist FC Riga alsnog de aansluitingstreffer te scoren. Eindstand 2-1.