Eerste elftal

Kieft geniet ondanks gelijkspel van FC Twente en ziet positief verschil met AZ

Kieft geniet ondanks gelijkspel van FC Twente en ziet positief verschil met AZ

Een opvallend feitje bij de wedstrijd tegen FC Utrecht was dat alle elf spelers die bij FC Twente in de basis stonden, er vorig seizoen ook al waren. Dat terwijl er met Ramiz Zerrouki, Václav Cerny en Virgil Misidjan een aantal sterkhouders zijn vertrokken en de ploeg Joshua Brenet nog nauwelijks heeft in kunnen zetten vanwege een langdurige enkelblessure.

Des te knapper zijn de prestaties van FC Twente dit seizoen. Bij een overwinning zaterdagavond in eigen huis tegen NEC Nijmegen gaan de Tukkers sowieso als derde de volgende interlandperiode in. Als Feyenoord - AZ zondag in een gelijkspel eindigt en FC Twente wint, klimt de ploeg van trainer Joseph Oosting zelfs naar de tweede naast.

Wim Kieft bewondert de prestaties van FC Twente en is ook positief gestemd na het duel tegen FC Utrecht, ondanks dat er gelijk werd gespeeld. "Ik heb bij momenten genoten van FC Twente", vertelt Kieft aan tafel bij Veronica Offside. "Als je die met AZ vergelijkt: er zit heel veel gif en strijd in. Er zit iets meer passie in dan bij AZ. Ik vind het altijd heel leuk om naar ze te kijken."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties