Eerste elftal

Kieft vindt 'Europa Cup-feest' FC Twente te uitbundig: "Is verdomme een hartstikke goede ploeg"

Kieft vindt 'Europa Cup-feest' FC Twente te uitbundig: "Is verdomme een hartstikke goede ploeg"

Na een thuisoverwinning van FC Twente is het altijd feest in De Grolsch Veste. Afgelopen zondag werd de 3-1 overwinning op Ajax natuurlijk extra groot gevierd. De supporters en spelers gingen uit hun dak en zelfs trainer Joseph Oosting vierde mee. Het leverde prachtige beelden op, die ook Wim Kieft heeft gezien.

"Het leek wel of ze de Europa Cup hadden gewonnen, of niet?", zegt Kieft aan tafel bij Veronica Offside. "Het is ook heel leuk, ik weet dat het enthousiasme is, maar het komt dan zo over: 'We hebben van Ajax gewonnen'. Nee, verdomme, die gasten hebben een hartstikke goede ploeg, man. Die kunnen week in, week uit winnen."

Kieft heeft complimenten over voor Oosting. "Die doet het leuk, die jongens. Die vind ik leuk, hij is origineel." Andy van der Meijde moet denken aan een moment in Stockholm, waarbij Ricky van Wolfswinkel zijn trainer in het water duwde. "Dat vond hij toch ook geweldig? Gewoon lachen, leuk, dit en dat. Zo hoort het ook", besluit Van der Meijde. Bekijk het fragment waar de oud-speler van FC Twente het over heeft hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties