Eerste elftal

Kjolo of Eiting: Voor wie kiest Oosting in de zoektocht naar 'stabiliteit'?

Kjolo of Eiting: Voor wie kiest Oosting in de zoektocht naar 'stabiliteit'?

Zondag om 12:15 uur neemt FC Twente het in eigen huis op tegen FC Utrecht. Gebleken is dat FC Utrecht na een lastige seizoenstart moeilijk te kloppen is: de laatste eredivisienederlaag dateert alweer van 6 oktober, toen werd verloren op bezoek bij FC Volendam. Om Ron Jans weer eens te verslaan, is Joseph Oosting op zoek naar stabiliteit in zijn ploeg, zo vertelde hij.

Bij De Oosttribune van RTV Oost komt ter sprake wie Oosting op moet stellen in de zoektocht naar stabiliteit: keert Mathias Kjolo terug in de ploeg of behoudt Carel Eiting zijn plek? Jan van Staa denkt dat Oosting misschien wel voor Kjolo gaat. "Die is met name in de omschakeling wat zekerder", zegt hij. Tijmen van Wissing is het niet helemaal mee eens met zijn collega. "Als hij zegt stabiliteit, zou je ook kunnen zeggen: op basis van vorige week ga ik niet wat wijzigen", aldus Van Wissing, die denkt dat Kjolo-Eiting nog het enige vraagstuk is voor zondag.

Vorige week kende FC Twente een geweldige openingsfase tegen Excelsior. Binnen een kwartier stond er al een 0-3 voorsprong op het scorebord. Joseph Oosting wil de lijn van deze wedstrijd graag doortrekken en zal daarbij niet zoveel gaan wijzigen. Het lijkt erop dat iedereen zijn plek wel zal gaan behouden, al is Kjolo-Eiting inderdaad nog een vraagstuk. Wie zou jij opstellen? Laat het weten in de poll hieronder en verklaar je keuze in de reacties.

Vermoedelijke opstelling:
Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjolo/Eiting, Sadílek, Steijn; Rots, Van Wolfswinkel, Vlap

Poll

Wie zou jij opstellen tegen FC Utrecht?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties