Eerste elftal

KNVB krijgt gigantische veeg uit de pan: "Jullie moeten je schamen"

KNVB krijgt gigantische veeg uit de pan: "Jullie moeten je schamen"

Joël Drommel besloot dinsdag om het trainingskamp van Jong Oranje te verlaten en terug te keren bij FC Twente. Bij de beloften van het Nederlands zou de doelman derde keus zijn, terwijl Drommel bij FC Twente verzekerd is van de basisplaats. Het besluit van de 21-jarige doelman heeft de KNVB doen besluiten om Drommel te verbieden om in actie te komen voor de Enschedese club.

Door het speelverbod dat loopt van 3 tot en met 16 september mist Drommel de duels tegen TOP Oss en FC Dordrecht. De KNVB baseert zich met het speelverbod op de regels van Wereldvoetbalbond FIFA, waarin staat dat een speler gehoor moet geven aan een oproep van zijn land.

[google]Het besluit van de KNVB kan echter op weinig steun rekenen. "Wat een schande. KNVB wat is nu beter voor de ontwikkeling van een jonge keeper? Spelen tegen Oss met Twente of als 3e keeper voor Jan Lul op de bank zitten in Engeland? Jullie moeten je echt schamen!", luidt één van de reacties op Twitter.

Na de berichtgeving over het speelverbod van Drommel ging het naast bovenstaande reactie nog verder los op Twitter. Hieronder een overzicht van enkele boze reacties op het besluit van de voetbalbond om Drommel een speelverbod van twee weken op te leggen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties