Eerste elftal

KNVB maakt scheidsrechter voor uit- en thuisduel tegen sc Heerenveen bekend

KNVB maakt scheidsrechter voor uit- en thuisduel tegen sc Heerenveen bekend

Donderdag om 18:45 uur speelt FC Twente in de play-offs voor Europees voetbal tegen sc Heerenveen. Het betreft een wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion. Drie dagen later staat om 14:30 uur de returnwedstrijd in De Grolsch Veste op het programma. De KNVB heeft bekendgemaakt wie de scheidsrechters zullen zijn bij de duels in de halve finale van de play-offs.

Uitwedstrijd

Marc Nagtegaal is bij de uitwedstrijd de scheidsrechter van dienst. Hij wordt geassisteerd door grensrechters Joost van Zuilen en Murat Kücükerbir. Ingmar Oostrom is de vierde official. De VAR is Rob Dieperink, de AVAR is Don Frijn.

Het wordt de derde wedstrijd van dit seizoen en tevens de derde keer ooit dat de 29-jarige Nagtegaal de arbiter is bij een duel van FC Twente. Eerder was hij de scheidsrechter bij het thuisduel tegen Excelsior, dat met 4-0 werd gewonnen. Ook had hij de wedstrijd in Arnhem tegen Vitesse onder zijn leiding. Het duel eindigde in 2-2.

Thuiswedstrijd

Bij het duel in Enschede is Pol van Boekel de leidsman. Zijn assistent-scheidsrechters zijn Dave Goossens en Jonathan van Dongen. De vierde official is Richard Martens. Vanuit Zeist is Clay Ruperti de VAR. Hij wordt geassisteerd door AVAR Sjoerd Nanninga.

Van Boekel floot al wat meer wedstrijden van FC Twente dan Nagtegaal. De 47-jarige arbiter had eerder al vijftig wedstrijden van de Tukkers onder zijn leiding. Dit seizoen wordt het zijn derde keer. Eerder floot hij de uitduels tegen AZ en FC Groningen, die allebei in 1-1 eindigden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties