Eerste elftal

KNVB-persvoorlichter: "Er moést nu eenmaal een sanctie volgen"

KNVB-persvoorlichter: "Er moést nu eenmaal een sanctie volgen"

Vanmiddag kreeg FC Twente het besluit van de licentiecommissie te horen dat het mogelijk 'een tweede kans' krijgt in de Jupiler League in plaats van het afnemen van de licentie dat te zwaar was volgens de licentiecommissie en de geldboete die te licht was. Hans van Kastel, persvoorlichter van de KNVB, geeft tegenover RTV Oost tekst en uitleg over het genomen besluit.

[google]"Als je kijkt naar het verleden, dan zie je dat FC Twente jarenlang alle clubs heeft misleid", laat hij weten aan de regionale omroep. "De laatste maanden is er bij de club keihard gewerkt om alles goed voor elkaar te krijgen. Daar is natuurlijk rekening mee gehouden."

"Maar de licentiecommissie kon niet anders dan besluiten om de club te degraderen", vervolgt Van Kastel. "Daarvoor is er gewoon te veel fout gegaan. Vreselijk voor de mensen van nu, van de leiding tot de supporters, dat ze moeten bloeden voor het wanbeleid in het verleden. Maar er moést nu eenmaal een sanctie volgen", besluit de persvoorlichter.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties