Eerste elftal

Kraker: FC Twente loot PSV in tweede ronde KNVB Beker

Kraker: FC Twente loot PSV in tweede ronde KNVB Beker

De eerste ronde was FC Twente nog vrijgesteld, maar zaterdagavond gingen de Tukkers in de koker voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. De ploeg uit Enschede zal op dinsdag 19, woensdag 20 of donderdag 21 december voor het eerst dit seizoen in actie komen in het bekertoernooi. FC Twente speelt dan tegen PSV

Het duel wordt gespeeld in het Philips Stadion. Binnenkort zal de KNVB meer bekendmaken over wanneer de wedstrijd plaatsvindt. Het is in ieder geval het laatste duel voor de winterstop. De eerste wedstrijd na de winterstop speelt FC Twente op zaterdag 18 januari om 18:45 uur tegen AZ, waarna het doordeweeks mogelijk een achtste finale-wedstrijd in de KNVB Beker speelt. Dan zal het natuurlijk wel eerst moeten afrekenen met PSV. Bekijk hier alle data van de KNVB Beker-rondes van dit seizoen.

Op weg naar De Kuip zijn er al enkele eredivisieteams gesneuveld. Heracles Almelo verloor op bezoek bij HHC Hardenberg, PEC Zwolle legde het af op bezoek bij AFC uit Amsterdam en RKC Waalwijk delfde het onderspit in een wedstrijd tegen mede-eredivisionist FC Utrecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties