Eerste elftal

Kruip in de rol van Jans en maak jouw opstelling voor de kraker tegen Feyenoord!

Kruip in de rol van Jans en maak jouw opstelling voor de kraker tegen Feyenoord!

Het is vandaag tijd voor een absolute kraker in De Grolsch Veste. FC Twente neemt het in een uitverkocht huis op tegen Feyenoord, dat momenteel eerste staat in de eredivisie. FC Twente-trainer Ron Jans zal weer wat keuzes moeten maken voor dit duel. Er zijn nog een aantal posities waarover te discussiëren valt. Wat zou jij doen?

Zo is Joshua Brenet weer terug in blessure, al is hij nog altijd niet fit om negentig minuten te maken. De rechtsback is echter nog niet echt in vorm na de winterstop. Zijn vervanger, de nieuweling Alfons Sampsted, doet het prima. Moet Jans gaan voor Sampsted of toch kiezen voor Brenet?

Daarnaast komt Michal Sadílek net weer terug van een blessure. De middenvelder zat tegen Vitesse wel weer bij de wedstrijdselectie, maar speelde nog niet mee. Moet Jans hem gelijk in de basis zetten of toch spelen met Kjølø?

Daarnaast is er nog de eeuwigdurende discussie over de positie van aanvallende middenvelder bij FC Twente. Michel Vlap doet het momenteel zeker niet slecht, maar weet het net nog altijd niet te vinden. Concurrent Sem Steijn scoort dit seizoen een stuk makkelijker, maar is minder sterk in andere aspecten van het spel. Zou jij starten met Vlap of Steijn?

Misschien zijn er nog wel meer posities waarvan jij vindt dat Jans iemand anders op moet stellen. Kruip in de rol van de trainer van FC Twente en vul hieronder jouw opstelling voor het duel met Feyenoord in!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties