Eerste elftal

Lam zwaar gefrustreerd na terugkeer in de Veste: "Ben er doodziek van"

Lam zwaar gefrustreerd na terugkeer in de Veste: "Ben er doodziek van"

Afgelopen zondag keerden er een aantal oud-FC Twente spelers terug in de Grolsch Veste. Darryl Lachman en Thomas Lam begonnen in de basis en op de bank zaten ook nog Thomas Bruns en Dean Huiberts. Het werd een vervelend weerzien voor het viertal dat zonder punten terug naar Zwolle werd gestuurd.

Na afloop van de wedstrijd stond een zwaar gefrustreerde Lam voor de camera van FOX Sports. "Hoe je de goals weggeeft in de eerste helft. Dat zijn week in en week uit cadeautjes die je weggeeft. En dan loop je weer achter de feiten aan en sta je met 2-0 achter in de rust. Dan wordt het weer knokken om überhaupt resultaat te halen."

Bij de 1-0 was het Lachman die slap ingreep waardoor Vuckic op fraaie wijze kon scoren. Bij de 2-0 was het Nakayama die de inzet van Latibeaudiere gewoon weg kon koppen, maar dit om onbekende reden naliet. In de tweede helft herpakte PEC Zwolle zich, maar de wedstrijd duurde te kort om er nog een resultaat uit te slepen.


[google]

"De tweede helft voetbal je wel weer goed en ben je eigenlijk heer en meester. Ik ben er doodziek van. De manier waarop wij iedere keer goals weggeven en niet scherp zijn. Ik weet het niet. Dan loop je achter de feiten aan en is het weer een verloren dag."

Lam zit weer in een soortelijke positie waarmee hij in het seizoen 2017-2018 met FC Twente verkeerde. De ploeg staat 16e en dus in de gevarenzone. "Je verliest hier wederom en ik ben er gewoon doodziek van. En ook voor de fans die er weer zijn om ons te steunen. Die verdienen dit niet. We moeten het zo snel mogelijk omdraaien en hard werken met elkaar", besluit de centrale verdediger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties