Eerste elftal

Lol! Spelers willen dat Vlaming Van Hoorenbeeck op Nederlandse les gaat: "Ze verstaan mij niet!"

Lol! Spelers willen dat Vlaming Van Hoorenbeeck op Nederlandse les gaat: "Ze verstaan mij niet!"

Donderdagmiddag werd het jaarlijkse Sinterklaasfeest gehouden in De Grolsch Veste. Daarbij waren FC Twente-spelers Daan Rots, Mees Hilgers, Issam El Maach, Alec van Hoorenbeeck en Mitchell van Bergen aanwezig, net als veel jonge supporters van de club. 1Twente maakte een mooie reportage, waarin een aantal grappige fragmenten voortkomen.

Gevraagd naar wat een teamgenoot op zijn verlanglijstje zou moeten zetten, reageert Van Bergen gevat op iets dat Vlaming Van Hoorenbeeck wel nodig heeft: "Voor Alec dan toch een Nederlands taalboek. Hij moet het nog een beetje leren. Hij blijft nog een beetje hangen in zijn Belgische accent, dus er moet nog een beetje geoefend worden", zegt de rechtsbuiten.

Van Hoorenbeeck is er eerlijk over. "Ze verstaan mij gewoon niet!", zegt hij. "Dat is het probleem. Ik versta ze wel, maar ze verstaan mij niet. Ik denk dat mijn Antwerpse accent hier een beetje moeilijk is. Ik moet ermee leren leven, maar ik ga me niet aanpassen", besluit Van Hoorenbeeck lachend. Ook zien we in de video onder andere dat El Maach het nummer van Piebe-Guido van den Berg over Daan Rots voordraagt voor de kinderen. Bekijk de reportage van 1Twente hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties