Eerste elftal

Ltaief raakt geblesseerd tijdens interlandperiode met Tunesië

Ltaief raakt geblesseerd tijdens interlandperiode met Tunesië

Sayfallah Ltaief werd in mei gepresenteerd als nieuwe aanwinst van FC Twente. De linksbuiten werd overgenomen van het Zwitserse FC Basel, dat hem dit seizoen verhuurde aan FC Winterthur. Ltaief is Tunesisch international en deze week stonden er twee WK-kwalificatiewedstrijden op het programma voor het land uit Afrika. Echter is de linksbuiten niet in staat om het tweede duel te spelen vanwege een blessure.

Het eerste duel werd gespeeld tegen Equatoriaal-Guinea. Hierin werd er met 1-0 gewonnen door een doelpunt uit een strafschop van Mohamed Ali Ben Romdhane. Ltaief kwam aan het begin van de tweede helft het veld in en speelde 45 minuten. Het X-account Noussour, Tunesisch voetbalfanaccount, meldde vandaag dat Ltaief uitgeschakeld is voor het komende duel.

Op zondag 9 juni om 18:00 speelt Tunesië namelijk het vierde duel voor de WK-kwalificatie tegen Namibië. Echter kan Ltaief niet deelnemen aan deze wedstrijd vanwege een blessure. Er is momenteel nog niks bekend over de ernst en soort blessure de 24-jarige linksbuiten heeft opgelopen tijdens deze interlandperiode.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties