Eerste elftal

"Lukkien werd genoemd, maar die schijnt afgezegd te hebben"

"Lukkien werd genoemd, maar die schijnt afgezegd te hebben"

FC Twente is na het ontslag van Marino Pusic naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De Kroatische oefenmeester werd per direct uit zijn functie ontheven nadat de clubleiding niet tevreden was over de voetbalfilosofie en het vertoonde spel.

Één van de genoemde opvolgers is huidig FC Emmen-trainer Dick Lukkien. Hij promoveerde in 2018 met de Drentenaren naar de eredivisie. Ook volgend seizoen blijft FC Emmen actief op het hoogste niveau in Nederland. Volgens Tijmen van Wissing heeft Lukkien aan FC Twente laten weten niet geïnteresseerd te zijn in de trainersfunctie.

[google]

"Lukkien werd vorige week genoemd, maar die schijnt afgezegd te hebben", vertelt de clubwatcher bij De Oosttribune van RTV Oost. "Ik heb hem een aantal keren geappt dezer dagen, maar hij is natuurlijk druk bezig met feestvieren."

"Ik zou het hem ook niet adviseren en bij FC Emmen blijven. Ik denk dat er een heel ervaren trainer moet komen. Dat zou mij het beste lijken. Iemand die de club wel goed kent", besluit de clubwatcher het gesprek.


[totalpoll id="133900"]

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties