Eerste elftal

Man of the Match: Beoordeel de spelers na de winst op FC Utrecht

Man of the Match: Beoordeel de spelers na de winst op FC Utrecht

FC Twente heeft zondagmiddag drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De Tukkers wonnen onder het toeziend oog van 28.500 Tukkers met 2-0 van de Domstedelingen. Vaclav Cerny speelde een prima wedstrijd tegen zijn oud-werkgever en scoorde de openingstreffer. In de tweede helft was het Misidjan die de 2-0 in de hoek prikte.

Door de overwinning passeerde FC Twente regerend landskampioen Ajax dat met 1-1 gelijkspeelde in de Kuip. Op het moment van schrijven wordt AZ - Fortuna Sittard nog gespeeld. De tussenstand is 2-1 in het voordeel van de Alkmaarders. FC Twente staat hierdoor vierde.

Dan terug naar de wedstrijd van FC Twente. Wie was volgens jou de Man of the Match? Beoordeel hieronder de spelers door het geven van cijfers. Je kan de spelers minimaal een 1 en maximaal een 10 geven. De speler met het hoogste cijfer krijgt de titel de Man of the Match.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties