Eerste elftal

MATCHDAY! FC Twente gaat op bezoek bij in crisis verkerende hekkensluiter FC Groningen

MATCHDAY! FC Twente gaat op bezoek bij in crisis verkerende hekkensluiter FC Groningen

MATCHDAY!!! Het kan vandaag een mooie dag worden voor FC Twente. We gaan op bezoek bij de in crisis verkerende hekkensluiter FC Groningen, dat de laatste acht officiële duels verloor. Concurrent Ajax gaat om 12:15 uur op bezoek bij SC Cambuur, Feyenoord en PSV nemen het tegen elkaar op in De Kuip om 14:30 uur.

FC Groningen - FC Twente is het slotstuk van speelronde 20 van de eredivisie. Vorig seizoen werd het 1-1 dankzij goals van Cyriel Ngonge en Manfred Ugalde. FC Twente is dankzij de bizar slechte reeks van de Groningers zwaar favoriet voor het duel, ondanks de slechte prestaties in uitwedstrijden. Van de eerste negen uitwedstrijden van het seizoen wist de ploeg van trainer Ron Jans er slechts twee te winnen. Laat vandaag het begin zijn van een reeks uitoverwinningen.

Aan de steun van de supporters zal het niet liggen, want het uitvak in Groningen zit natuurlijk weer bomvol. 1.100 Tukkers maken de reis naar het hoge noorden om hun ploeg te steunen. De wedstrijd gaat beginnen om 16:45 uur onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel en is live te zien op ESPN 2. COTE!

Poll

Gaan de 3 punten mee naar huis?

Laat je voorspelling ook achter in de reacties!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties