Eerste elftal

MATCHDAY! FC Twente moet winnen van AZ om zicht te houden op top vier

MATCHDAY! FC Twente moet winnen van AZ om zicht te houden op top vier

Het is MATCHDAY!! En wat voor één. FC Twente ontvangt AZ in eigen huis. Als FC Twente nog wat wil in de strijd om rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal, zit er maar één ding op voor de Tukkers: winnen. Daarbij zal het publiek in de Hel van Enschede graag willen helpen: op enkele kaarten na is De Grolsch Veste uitverkocht.

Voor AZ is het echter ook een zeer belangrijke wedstrijd. De ploeg van trainer Pascal Jansen kan optimaal profiteren van puntverlies van Ajax en/of Feyenoord, die om 14:30 tegen elkaar spelen in de Johan Cruijff ArenA. Als AZ wint van FC Twente, staat de ploeg sowieso tweede. Aan de andere kant zal FC Twente bij een overwinning weer wat vertrouwen krijgen richting het einde van de competitie. Momenteel is het verschil tussen de ploegen echter groot: AZ heeft negen punten meer dan FC Twente.

We spelen vandaag voor het eerst een wedstrijd op zondag om 20:00 uur in De Grolsch Veste. De scheidsrechter van dienst is Allard Lindhout, Dennis Higler is vanuit Zeist de VAR. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1. COTE!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties