Eerste elftal

Maurice Steijn topkandidaat voor hoofdtrainerschap onder supporters FC Twente

Maurice Steijn topkandidaat voor hoofdtrainerschap onder supporters FC Twente

Met de aankondiging van zijn vertrek, komt er na drie seizoenen een einde aan het hoofdtrainerschap van Ron Jans bij FC Twente. Het gevolg was dat ook technisch directeur Jan Streuer gaat stoppen bij de Enschedese club. Zodra de handtekeningen gezet zijn sluit Arnold Bruggink direct aan en per 1 juli is hij dan officieel de nieuwe TD. Streuer blijft tot 1 juli eindverantwoordelijke, maar laat de definitieve beslissingen aan Bruggink. Streuer blijft vervolgens aan tot 1 september om Bruggink bij te staan.

De eerste taak van Bruggink wordt het aanstellen van de nieuwe trainer. Want pas als de nieuwe trainer bekend is, kunnen de gesprekken worden gestart met de nieuwe spelers die Streuer vast en zeker al op een lijstje heeft staan. Inmiddels gaan er vele trainersnamen rond in Twente en omstreken, maar welke trainer is volgens de Twente-supporters het meest geschikt?

We besloten een poll te maken met daarin negen namen die wel eens zijn gelinkt aan FC Twente. Uiteindelijk waren de meeste stemmen voor de succestrainer van Sparta, Maurice Steijn. De enige naam die een beetje in de buurt kwam was die van Peter Bosz. Het gat met de nummer drie Giovanni van Bronckhorst is opvallend groot te noemen. De trainer met de minste stemmen was John van 't Schip. Hij begon zijn trainerscarrière bij FC Twente, maar dat werd geen succes. Hieronder de volledige uitslag van de poll.

Poll

Welke trainer is het meest geschikt om Jans op te volgen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties