Eerste elftal

Misidjan deed zichzelf na verbanning wedstrijdselectie belofte, met succes

Misidjan deed zichzelf na verbanning wedstrijdselectie belofte, met succes

Virgil Misidjan is bezig aan een uitstekend seizoen bij FC Twente. Het seizoen begon echter wat stroef voor de linksbuiten. Hij stond niet altijd in de basis en mocht ook in de thuiswedstrijd tegen Excelsior weer niet vanaf de start beginnen. Hij vond dit onterecht en liet dit tijdens de wedstrijdbespreking merken, waarna trainer Ron Jans hem uit de selectie zette.

Tegenover Voetbal International vertelt Misidjan wat over het incident. "We zaten in de wedstrijdbespreking. Mijn naam stond wel op het bord, maar voor mijn gevoel op de verkeerde plek. Op de bank namelijk. Ik vroeg me hardop af waarom ik niet speelde. Schreeuwde niet, schold de trainer niet uit."

"Ik ben helemaal geen vervelende jongen, maar vond gewoon dat ik het verdiende om te spelen, net als nu. De trainer vond mijn reactie ongepast en zette me uit de selectie. Was ik het niet mee eens, want ik stelde een normale vraag. Maar achteraf was de timing niet best en had ik de trainer beter op een ander moment om duidelijkheid kunnen vragen", zegt Misidjan.

Het voorval heeft de relatie tussen de aanvaller en de trainer niet verslechterd. "De dag na de wedstrijd trainde ik weer mee en waren we alweer aan het lachen op het veld. De trainer had me toch geprikkeld. Op de tribune tegen Excelsior zat ik me te verbijten. Dit nooit meer, zei ik tegen mezelf en nam me voor om de trainer te laten zien dat hij niet meer om me heen kan. Dat is gelukt", besluit de 29-jarige dribbelaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties