Eerste elftal

Misidjan is niet te hongerig naar buitenlands avontuur en koestert tijd bij FC Twente

Misidjan is niet te hongerig naar buitenlands avontuur en koestert tijd bij FC Twente

Virgil Misidjan speelde de laatste tijd wat minder, maar was tegen NEC Nijmegen weer een van de uitblinkers. Hij was bij drie van de vier goals betrokken: bij de 1-0 gaf hij de assist op Václav Cerny, de 2-0 en 3-0 nam Misidjan voor zijn eigen rekening. Voor de 29-jarige linksbuiten was het misschien wel een van zijn laatste wedstrijden in het shirt van FC Twente.

Misidjan beschikt namelijk over een aflopend contract. Hij heeft een nieuwe aanbieding van FC Twente ontvangen, maar weet nog niet wat hij daarmee gaat doen. "Ik heb tegen mijn gezin en mezelf gezegd dat ik het eerst het seizoen wil afmaken en daarna pas alle opties ga bekijken", vertelt de aanvaller in gesprek met TC Tubantia. "Ik ken de verhalen van vrienden, die zich van alles in het hoofd haalden, en vervolgens onbewust minder gingen spelen of geblesseerd raakten."

"Ik heb Jan Streuer gesproken en gezegd dat ik naar de aanbieding zou kijken. Waarop hij antwoordde: niet alleen kijken, maar serieus kijken, haha. Jan weet ook dat ik in een luxe positie zit met mijn aflopende contract. Het was ook een goed gesprek en ik heb Twente een eerlijke kans gegeven. Ik kijk ook als eerste naar wat Twente te bieden heeft", aldus Misidjan.

"Ik weet wat ik hier heb en dat is iets moois. Mijn gezin heeft het ook prima naar de zin. Tegen NEC zaten vijftien vrienden van me op de tribune en acht daarvan waren voor het eerst in De Grolsch Veste. Ik ben benieuwd wat die straks over de sfeer gaan zeggen, want die was weer geweldig. Mijn broertje en zijn vrienden komen elke wedstrijd en het is me wel waard dat zij altijd kunnen kijken. Dat was in Bulgarije iets lastiger", besluit de 29-jarige linksbuiten, dit seizoen tot dusver goed voor acht doelpunten en vier assists.

Eerder werd gemeld dat Misidjan zou willen vertrekken om nog een paar jaar in het buitenland te kunnen spelen. Hij speelde in het verleden al vijf jaar in Bulgarije bij Ludogorets Razgrad en 2,5 jaar in Duitsland bij 1. FC Nürnberg. Hij heeft het dus echter heel erg naar zijn zin in Enschede en zou zijn contract kunnen verlengen.

Poll

Zie jij Misidjan graag bij FC Twente blijven?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties