Eerste elftal

Misidjan over Lukoki: "Hij was niet alleen een teamgenoot"

Misidjan over Lukoki: "Hij was niet alleen een teamgenoot"

FC Twente had voorafgaand aan de wedstrijd tegen NEC afgesproken dat de eerste goal opgedragen zou worden aan Jody Lukoki. Hij overleed deze week een jaar geleden. Cerny maakte de goal en toonde samen met Misidjan het shirt van Lukoki.

Jans opperde het idee. "Ik heb geopperd van, jongens kunnen we iets doen? Het is toen zo tragisch geweest. Het enige wat wij moesten doen was een doelpunt maken. En dat deden we, het was wel mooi", vertelt Jans tegenover de NOS.

Misidjan gaat verder. "Het was niet alleen een teamgenoot, maar ook een goede vriend van ons. We willen laten zien dat we nog steeds aan hem denken." Man van de wedstrijd Cerny maakte de eerste goal. "Uiteindelijk maakte ik de goal, het was een fantastisch moment om iedereen te laten zien dat we aan hem denken. Het is een jaar geleden dat we dat hier hetzelfde tegen FC Groningen hebben gedaan", besluit de Tsjech.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties