Eerste elftal

Mossou: "Het zijn twee halve zolen die de boel verneuken bij FC Twente"

Mossou: "Het zijn twee halve zolen die de boel verneuken bij FC Twente"

In tegenstelling tot Hugo Borst en Valentijn Driessen, neemt collega-journalist Sjoerd Mossou het op voor FC Twente inzake het racisme-incident na afloop van FC Twente - Ajax. Hierbij werd Ajax-spits Brian Brobbey racistisch bejegend door een 16-jarige Twente-supporter. Ook vorig seizoen ging het al mis bij de spelersbus, maar volgens Mossou is FC Twente ook slachtoffer.

"Het is heel slecht voor de club en de uitstraling van FC Twente. Totaal onterecht in dit geval", aldus de journalist van het Algemeen Dagblad. "Het gebeurde vorig jaar ook, maar het zijn maar twee halve zolen die de boel verneuken daar. Die moeten ze eruit vissen en dat hebben ze ook gedaan. Twente-supporters hoeven zich niet aangesproken te voelen door deze halve zool."

Zijn collega Hidde van Warmerdam is van mening dat de jongen die is opgepakt een flinke straf moet krijgen. "Ik vind wel dat deze halve zool heel hard aangepakt moet worden." Mossou is het daarmee eens. "Honderd procent." Inmiddels heeft de jongen in kwestie een stadionverbod gekregen van FC Twente, maar hij moet vrezen voor meer. Maandag liet de KNVB weten dat de jongen mogelijk een 20-jarig stadion verbod boven het hoofd hangt. Echter moet Ajax zich dan wel officieel melden bij de KNVB die dan een onderzoek kan starten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties