Eerste elftal

Nieuw thuisshirt seizoen 2023-2024 wordt volgende week gepresenteerd

Nieuw thuisshirt seizoen 2023-2024 wordt volgende week gepresenteerd

FC Twente heeft eerder deze week Elektramat gepresenteerd als de nieuwe hoofdsponsor van de club. Het Enschedese bedrijf heeft een contract getekend voor de komende twee seizoenen tot media 2025. Daarnaast zal er ook nog een extra shirtsponsor worden gepresenteerd. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een rugsponsor. Ook heeft de club met Castore een nieuwe shirtsponsor. De presentatie van het nieuwe shirt wordt volgende week verwacht.

"Komende donderdag presenteren we samen met Castore het nieuwe shirt voor komend seizoen. Twee dagen later dragen de spelers het shirt voor het eerst tijdens de eerste oefenwedstrijd van deze voorbereiding." Zaterdag 8 juli gaat FC Twente op bezoek in Delden bij het jubilerende Rood Zwart. De wedstrijd begint om 16:00 uur.

De presentatie van het nieuwe shirt heeft ook gevolgen voor de fanstore. "Vanwege de overstap naar het nieuwe kledingmerk Castore is de fanstore bij De Grolsch Veste komende week van maandag t/m donderdagochtend gesloten. Dan worden de voorbereidingen getroffen en gaan we ‘s middags weer open. Vanaf dan is het nieuwe shirt verkrijgbaar."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties