Eerste elftal

Officieel: Stadions binnenkort weer vol, seizoenkaarten weer in verkoop

Officieel: Stadions binnenkort weer vol, seizoenkaarten weer in verkoop

Dinsdagavond hebben Mark Rutte en Hugo de Jonge bevestigd dat de stadions vanaf 25 september weer helemaal vol mogen. FC Twente heeft direct gereageerd. De club heeft op haar site bekendgemaakt dat de seizoenkaarten vanaf woensdagmiddag 13:00 weer in de verkoop gaan.

Met de seizoenkaarten die vanaf morgen besteld kunnen gaan worden, kunnen de supporters vanaf 17 oktober de wedstrijden van FC Twente gaan bezoeken. FC Twente - Willem II is namelijk de eerste wedstrijd waar de 'nieuwe' seizoenkaarthouders naartoe kunnen met hun seizoenkaart.

De eerstvolgende thuiswedstrijd, FC Twente - AZ, vindt namelijk plaats op 23 september. Dat is twee dagen voor de invoering van de versoepelingen. Die wedstrijd komt daarom net te vroeg voor de supporters met een nieuwe seizoenkaart.

Hoewel de stadions weer vol gaan, moet er nog altijd een QR-code getoond worden voor je als supporter naar binnen gaat. Dit kan doormiddel van een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs of een testbewijs.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties