Eerste elftal

Officieel: Streuer langer verbonden aan FC Twente

Officieel: Streuer langer verbonden aan FC Twente

Jan Streuer blijft de komende tijd nog verbonden aan FC Twente. De 72-jarige Lossenaar was de afgelopen maanden de rechterhand van technisch directeur Arnold Bruggink en zal deze rol blijven vervullen. Streuer blijft minimaal tot 1 februari beschikbaar als technisch adviseur. Hij zal Bruggink dus nog ondersteunen tijdens de winterse transferperiode.

"Jan Streuer blijft als technisch adviseur verbonden aan FC Twente", maakt algemeen directeur Paul van der Kraan bekend op de officiële website. "Afgelopen zomer nam Arnold Bruggink zijn rol van technisch directeur over, maar Jan bleef werkzaam voor de club. We hebben Jan gevraagd ook na 1 september aan te blijven. Het is fijn dat hij hier positief op heeft gereageerd en we de samenwerking voort kunnen zetten. We hebben afgesproken dat Jan (minimaal) tot 1 februari beschikbaar is voor FC Twente."

Van der Kraan vroeg oude bekende Streuer medio 2020 op of hij interesse had om nog aan de slag te gaan als technisch directeur van FC Twente. Streuer was eigenlijk al met pensioen, maar ging in op het aanbod. Het bleek voor beide partijen een geweldige keuze. Streuer is een cruciale factor geweest in het terugbrengen van FC Twente naar de subtop van Nederland. De oud-speler van de Tukkers heeft er zelf ook veel plezier aan beleefd.

Plezier beleven in wat hij doet, doet Streuer nog steeds. De technisch adviseur wil dan ook graag blijven. Wat daarin ook een grote rol speelt, is dat Bruggink heel graag wil dat Streuer hem zo lang mogelijk ondersteunt. "Arnold wil dat heel graag. Anders zou ik het zeker niet doen. Het is een geweldige jongen om mee te werken en ik denk dat het de ideale man is bij Twente om het over te nemen", zei Streuer onlangs bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties