Eerste elftal

Om deze twee redenen moeten Twente-supporters woensdag 19 juni in de agenda noteren

Om deze twee redenen moeten Twente-supporters woensdag 19 juni in de agenda noteren

Terwijl alle ogen gericht zijn op het Europees kampioenschap in Duitsland, komt ook de start van het nieuwe seizoen voor FC Twente steeds dichterbij. Supporters van FC Twente kunnen volgende week woensdag (19 juni) maar beter in hun agenda noteren. Dan staan er twee belangrijke gebeurtenissen op het programma: de eerste training van het nieuwe seizoen vindt plaats en het conceptprogramma van de eredivisie wordt bekendgemaakt.

Eerste training
Woensdag start FC Twente de voorbereiding op het nieuwe seizoen middels de eerste training. Op het Trainingscentrum in Hengelo komt de selectie weer bijeen. Er is nog niet gecommuniceerd hoe laat dat zal gebeuren. Vorig seizoen stond de eerste training na 3 weken vakantie al op het programma, om 3,5 week later aan te treden tegen Hammarby IF in de voorrondes van de Conference League. Deze keer heeft FC Twente overal iets meer tijd voor: de vakantie is ruim vier weken en de aanloop naar de eerste officiële wedstrijd in de voorronde Champions League is zo'n zeven weken. Bekijk een overzicht van de invulling van de voorbereiding onderaan het artikel.

Conceptprogramma
Met de bekendmaking van het conceptprogramma van de eredivisie staat er nog iets belangrijks te gebeuren. Een aantal dagen later wordt het definitieve programma bekend. Er wordt zelden een grote aanpassing gemaakt. We zullen volgende week woensdag dus weten wanneer FC Twente tegen welke tegenstanders speelt. Hierbij kunnen we aardig wat wedstrijden op zondag verwachten, gezien FC Twente minimaal tien Europese wedstrijden gaat spelen.

Invulling voorbereiding (op woensdag 24 juli om 18:30 uur speelt FC Twente ook nog tegen FC Schalke 04 in Marl)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties