Eerste elftal

Onbegrip bij Pérez: "FC Twente had met Feyenoord kunnen strijden om de titel"

Onbegrip bij Pérez: "FC Twente had met Feyenoord kunnen strijden om de titel"

FC Twente heeft na de bekerfinale eind april al haar zes wedstrijden gewonnen. Het spel van de Tukkers is weergaloos. Zondag had de wedstrijd tegen sc Heerenveen zelfs wat weg van een trainingspartijtje. FC Twente speelde met de Friezen en won met 4-0 in De Grolsch Veste. Kenneth Pérez heeft genoten van het spel van zijn oud-club.

"We moeten genieten van het zeer goede voetbal van Twente", zegt Pérez bij ESPN. "Het is niet zo dat Heerenveen slecht is, ze komen er gewoon niet aan te pas. Het is ongelooflijk dat Twente vier punten minder heeft gehaald dan vorig jaar. Vooral in uitwedstrijden, daarin hebben ze twaalf punten minder."

"Als je het elftal ziet spelen, denk je: hoe kan zoiets? Dat moet toch iets mentaals zijn. Dat is gewoon zonde. Dit jaar hadden ze echt met Feyenoord kunnen strijden om de titel. Dit zie je niet bij Ajax en PSV dit jaar. De intensiteit, de snelheid, de kwaliteit. Ze kunnen zich zelfs 'gallery play' veroorloven. Ik vind dit heel goed", besluit de analist.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties