Onder21 vernedert Feyenoord in Rotterdam

FC Twente/Heracles Onder21 is bezig aan een uitstekend seizoen in de Divisie 1A. De Tukkers zijn volop in de race om de titel, waarbij De Graafschap op dit moment de grootste concurrent is. Zaterdagmiddag stond er een zware uitwedstrijd op het programma. De ploeg van Nicky Kuiper reisde af naar Rotterdam om het daar op te nemen tegen Feyenoord. Het werd een grandioze middag, want de wedstrijd eindigde in een 1-4 overwinning.

Het werd een wedstrijd om niet snel te vergeten. Na een kwartier zette Martina de ploeg op een 0-1 voorsprong. Na een afgekeurde goal voor Feyenoord was het Besselink die in de 34e minuut zijn van richting veranderde schot in het doel zag belanden. Vijf minuten later scoorde Sybrandy de 0-3 en vlak voor rust tekende hij vanaf de strafschopstip ook voor de 0-4. In de tweede helft wist Feyenoord nog één keer te scoren, maar kwam niet meer in de buurt van een gelijkspel.

FC Twente/Heracles Onder21 staat met nog twee wedstrijden te gaan op de tweede plek met twee punten achterstand op koploper De Graafschap. Volgende week komen de Superboeren naar Hengelo voor een rechtstreekse confrontatie. Een week later staat de laatste speelronde op het programma. Dan speelt Onder21 opnieuw thuis, dan tegen Go Ahead Eagles.