Eerste elftal

Ongelofelijk: ESPN zendt cruciaal duel FC Twente niet live op tv uit

Ongelofelijk: ESPN zendt cruciaal duel FC Twente niet live op tv uit

Afgelopen weekend koos ESPN ervoor om de wedstrijd van FC Twente, de hoogst geklasseerde club in de eredivisie die nog ergens voor speelt, niet uit te zenden. De voorkeur ging naar de wedstrijden van PSV, Feyenoord en Ajax. Ondanks dat deze drie clubs nu allemaal uitgespeeld zijn, worden hun wedstrijden weer live op televisie uitgezonden.

Dat betekent dat voor het cruciale uitduel van FC Twente tegen PEC Zwolle geen plek is op één van de hoofdkanalen van ESPN. Hetzelfde geldt voor de thuiswedstrijd van concurrent AZ tegen FC Utrecht. De strijd om de derde plaats is samen met de degradatiestrijd het enige overgebleven interessante gevecht in de competitie. Vanuit de degradatiestrijd worden RKC Waalwijk (PSV-uit) en Excelsior (Feyenoord-uit) wel uitgezonden, maar de strijd om de derde plaats wordt dus volledig overgelaten aan het schakelprogramma op ESPN.

Dat betekent echter niet dat supporters van FC Twente de wedstrijd niet kunnen bekijken. De wedstrijd wordt gezonden op ESPN Watch, dat te vinden is in de ESPN-app (te downloaden op de telefoon, tablet en sommige tv's) of via deze link. Supporters die een ESPN-abonnement hebben via een tv-provider als Ziggo, KPN en Odido, kunnen bij de instellingen van de app van ESPN inloggen via hun tv-provider.

Mocht de app niet werken op je tv, dan adviseren we de ESPN Watch-app of -website (klik hier om naar de website te gaan) te verbinden met je tv. De meeste laptops kun je met de tv verbinden via een HDMI-kabel. Als je een apparaat als een Chromecast hebt waarmee je je telefoon, tablet of laptop kunt verbinden met je tv, kan dat natuurlijk ook. Op ESPN 1 is het schakelprogramma te bekijken. Alle wedstrijden beginnen zondag om 14:30 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties