Eerste elftal

Ongeloof bij Pröpper: "Zegt alles dat Heracles het viert als een overwinning"

Ongeloof bij Pröpper: "Zegt alles dat Heracles het viert als een overwinning"

FC Twente heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de Twentse derby uit bij Heracles Almelo. De ploeg van Joseph Oosting speelde Heracles de eerste helft compleet van de mat en ging rusten met een 2-0 voorsprong. Na de rust was de ploeg geen schim meer van de ploeg van de eerste helft en gaf de ruime voorsprong uit handen. Het werd 2-2 en dat deed pijn bij aanvoerder Robin Pröpper die in het verleden de aanvoerder was van de Almeloërs.

"Ik denk dat het alles zegt dat ze het vieren als een overwinning. Ze hebben er in de tweede helft een vechtwedstrijd van gemaakt en wij hebben nagelaten om dat goed te doen. Als je 2-0 voor komt en eigenlijk een hele goede wedstrijd speelt, mag je hem niet meer weggeven", aldus de aanvoerder voor de camera van ESPN.

Maar toch gebeurde het. "Je weet dat ze anders uit de kleedkamer komen. In de eerste helft heb je het krachtsverschil goed kunne zien. Daar moet je je tegen wapenen en ik vind dat we dat niet goed genoeg hebben gedaan. We verliezen veel duels, pakken de tweede bal niet op en de organisatie staat niet goed. Met krachtvoetbal komen ze uiteindelijk tot twee doelpunten."

"Je wil er eigenlijk niet in meegaan en uit de duels blijven. Maar als je niet genoeg aan de bal bent móét je uiteindelijk wel die duels gaan spelen. Je wil eigenlijk gaan voetballen om niet in de duels te komen, alleen waren we daar in de tweede helft niet goed genoeg in. Dan krijg je een vechtwedstrijd waarin we niet goed genoeg waren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties